Servicii Deszapezire

Operatiunile de curatare si de transport al zăpezii și de actionare cu material anti – derapant, se realizeaza obligatoriu pe strazile sau tronsoanele de strazi in panta, poduri, strazile sau tronsoanele de strazi situate de-a lungul lacurilor si al cursurilor de apa.

Îndepărtarea zăpezii se va face atat manual cat si mecanizat, în funcție de condițiile specifice de teren. Combaterea poleiului se face folosind atat materiale antiderapante cat si fondanti chimici in amestecuri omogene, iar răspândirea se face cât mai uniform pe suprafața părții carosabile.

PROSAL CONSULTING SRL este capabil să reacționeze prompt, imediat după declanșarea fenomenelor meteorologice și să incheie operațiunilor în cel mai scurt timp, pentru locațiile și secțiunile care reprezintă o urgență gradul intai. De asemenea, la cererea clientilor nostri, pot fi cantonate utilaje de deszăpezire, pentru a se asigura acest serviciu permanent, pe timpul întregului sezon de iarnă. PROSAL CONSULTING este în măsură să asigure, de asemenea, dotarea clientilor cu material ecologic de deszăpezire (SAFE – COTE, ECO – TAW) sau cu material antiderapant.

Beneficiile aduse de utilizarea unor soluții ecologice deszăpezire:

o reducerea bugetului anual alocat operațiunilor de deszapezire, dezghetare si prevenire a formarii ghetii;
o capacitate de acțiune dovedita si la temperaturi extrem de scăzute;
o biodegradabile, non – toxice, asigura o siguranță maximă a personalului care le manipulează;
o mai puțin corozive pentru străzi și echipamente, comparativ cu sarea.